DK

Det har været vigtigt at skabe et hus, der rummer en moderne mejerivirksomhed med fokus på råvarer, sol, græs, køer og mælk.

Arla Foods ønskede et hus, der kunne danne rammen om en organisation i konstant forandring. Fleksibilitet, samarbejde, synlighed, rummelighed og arbejdsglæde er nogle af de styrende begreber.
Vores analyse af bygningens potentiale i forhold til forskellige indretninger har været med til at placere husets faste vægge til møderum og kontorer, så der opretholdes den størst mulige fleksibilitet i huset og dets funktioner. Igennem forskellige fokusgrupper har vi gennemarbejdet Arlas visioner i forhold til en fysisk indretning og signalværdier. Det har været vigtigt at skabe et hus, der rummer en moderne mejerivirksomhed med fokus på råvarer, sol, græs, køer og mælk.
Indretningen er udvalgt til eksempel samlingen “Kontorer der fungerer”, som er publiceret af Slots- og Ejendomsstyrelsen.

  • Projektperiode 2010 - 2012
  • Omfang 18.000 m²
  • Anvendelse Indretning af nyt hovedkontor
  • Adresse Sønderhøj 14, 8260 Viby J
  • Bygherre Arla Foods amba
  • Ydelse Design af specialinventar, indretning, udbudsmateriale til inventar, indkøb og koordinering, designmanual, bygherrerådgivning, analyse af adfærd, procesrådgivning, medarbejderinvolvering/workshop, styring af fokusgrupper, udsmykning, skiltning, tegningsdokumentation
  • Interiørarkitekt ERIK arkitekter
  • Udbudsform Underhåndsbud

Vi har et fantastisk godt samarbejde med ERIK arkitekter, som siden 2010 har indrettet kontorer for os i hele Europa. Deres faglighed og evne til at levere, gør at vi kan gennemføre projekter på kort tid, der holder budgetterne.
Udtaler Hardy Kjærgaard, Facility Director, Arla Foods

KONTAKTPERSON:

Gitte Frederiksen Kjølby

Arkitekt / Kompetenceleder, indretning og adfærd

T [+45] 4220 6267

gitte@erik

TILBAGE TIL TOP