DK

Et moderne company house med plads til eksperimenter. ERIK arkitekter har hjulpet BS Invest med at designe en fleksibel indrettet bygning, som skaber rum til netværk mellem firmaer og de bedste vilkår for fødevarebranchen i Trekantsområdet.

Food Innovation House er et moderne company house, hvor ERIK arkitekter har ydet bygherrerådgivning for ejere og gruppen af interessenter fra fødevarebranchen.

ERIK arkitekter har arbejdet med at designe et hus, som emmer af fødevarer. Derfor er det første, man møder, en kombineret reception og kaffebar, så gæster bydes velkommen med et smil, en barista, kaffe og smagsprøver fra huset.

Kantinen er placeret i atriummet og er det naturlige omdrejningspunkt for frokost, gå hjem-møder, store fælles spisearrangementer, fødevaretest m.m.

Et mix af fleksible møbler til kantinen i sammensætning med komfortable sofabænke skaber et moderne look. Gangbroer og mødelokaler er også indrettet til at skabe dialog mellem brugerne af huset og inspirere med opstillingerne af kogebøger, magasiner samt udstilling af fødevareprodukter.

Til huset er der designet skranke og opbevaringssystemer.

Huset indeholder både testsupermarked, demorestaurant, forsøgskøkkener, fotostudie, tastelab m.m.

  • Projektperiode 2017-2018
  • Omfang 3.000 m²
  • Anvendelse Company House med fokus på fødevarer
  • Adresse Lysholt Alle 3, 7100 Vejle
  • Bygherre BS Invest
  • Ydelse Lejerådgivning inkl. indretning, arealoptimering, procesrådgivning, design af specialinventar, udbudsmateriale til inventar
  • Interiorarkitekt ERIK arkitekter
  • Arkitekt Rambøll
  • Ingeniør Rambøll
  • Entreprenør K.G. Hansen & Sønner a/s

Samarbejdet med ERIK har været super effektivt. De er gode til at komme med forslag til indretning som passer til stilen. Udnyttelsen af huset er helt i top og giver mulighed for anvendelse de forskellige lokaler til flere aktiviteter.

Gyda Bay

TILBAGE TIL TOP