DK

Vi leder efter en, som har sine rødder i den Fynske rådgiverbranche, og som vil være en del af ERIK arkitekters fortsatte udvikling.

Jobindholdet:

I ERIK lever vi af vores projekter. Vi mener derfor, at det er vigtigt, at alle i ERIK har en berøring med vores projekter. Som arkitekt i ERIK vil du derfor få en væsentlig rolle, som kreativ ambassadør overfor kunder og dine kollegaer. Du får ansvar for at vores projekter bliver leveret til tiden og har den rigtige vægtning af arkitektur og socialt overskud. Du vil være deltagende i flere projektteams og være med til at sikre at det bedste argument vinder. Vi er altid lokalt forankret og i øjenhøjde med kunderne.

 

Organisatorisk

Organisatorisk referer du til markeds- og projektchefen i Odense, men i de teams, hvor du er med, kan dine kollegaer godt komme fra København, Viborg, Aalborg eller Århus. Du vil derfor få 150 kollegaer, som vil supporterer dig og give dig faglig sparring.

 

Personlige kvalifikationer og egenskaber

Som arkitekt og konstruktør i ERIK ligger vi meget vægt på, at du er samarbejdsorienteret og har lyst til at deltage i og bidrage til og i vores faglige udvikling og dialog. Du får meget ansvar og ikke bange for at tage det. Du får kontakt til samarbejdspartnere og redskaberne til at udvide dit netværk i samarbejde med ledelsen. Vi løser opgaverne strategisk og i tæt samarbejde med ingeniører, landskabsarkitekter og entreprenører, derfor er det også vigtigt med en pragmatisk tilgang og økonomisk realisme.

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som arkitekt og/eller konstruktør, med minimum 3 års relevant erfaring.

 

Vi tilbyder:

Du får mulighed for at komme med på et hold, som er under opbygning, og være en del af en uhøjtidelig og dynamisk organisation. Det gælder både internt og eksternt, hvor vi har fokus på dialog og gensidig forståelse og respekt for hinanden. Vi har en uformel omgangstone og lever efter mottoet ”det bedste argument vinder”, så der er rig mulighed for at være med til at sætte retningen.

 

  • Arbejdstid: 37 timer/ugen.
  • Arbejdssted: Odense.
  • Løn: Efter kvalifikationer.
  • Ansøgningsfrist: Senest 31. august 2020, men stillingen ønskes besat snarest muligt, så vi vurderer ansøgningerne løbende og holder løbende samtaler.

 

Ansøgning uploades på Elvium:

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jonas Petersen på mail jop@erik.dk.

 

ERIK arkitekter er i dag en af de største og ældste arkitektvirksomheder i Danmark med rødder tilbage til 1930 og vi har gennem årene opbygget en solid erfaring med arkitekt- og bygherrerådgivning inden for alle varianter af byggeri, renovering, transformation og kulturarv. Vi arbejder med arkitektur til hverdagen, hvor funktion og adfærd, blandes med fagets klassiske dyder og altid i øjenhøjde med brugerne.

 

TILBAGE TIL TOP