DK

Med vores mangeårige erfaring inden for nybyggeri, renovering, kulturarv, restaurering og institutionsbyggeri kan vi tilbyde en komplet pakke af arkitektydelser på hver af vores fire kontorer. Vores stærke sammensætning af kompetencer og specialiserede medarbejdere gør os i stand til at løfte projekter og skabe unikke løsninger på tværs af discipliner og fagområder.

Tværfaglig styrke

I hver af vores fire afdelinger, der tilsammen dækker hele landet, har vi en bred vifte af kompetencer og specialister, der arbejder tæt sammen. Ved at være fysisk til stede i de enkelte regioner får kunden en komplet rådgivning fra lokale og nærværende arkitekter og konstruktører.

Vores kobling mellem kompetencer betyder også, at vi kan løse projekter, der berører flere forskellige arkitektoniske fagområder og discipliner, fx nybyggeri i et bevaringsværdigt område og kombinationen mellem sundhed og boliger.

 

tvaerfaglig_styrke_diagram_01_568x244

 

Tværfagligheden og muligheden for at inddrage specialkompetencer er vores største styrke. Vi mener, at de bedste løsninger skabes gennem en dynamisk proces, hvor de forskellige kompetencer bringes i spil og kan inspirere og supplere hinanden. Derfor sammensætter vi altid et team af medarbejdere med forskellige spidskompetencer til den enkelte opgave. Målsætningen er at skabe unikke og tidløse løsninger af høj kvalitet – med en harmonisk balance mellem æstetik, funktion og bæredygtighed.

Trods vores komplekse sammensætning og brede erfaringsgrundlag arbejder vi ud fra de samme grundtanker. Gennem uddannelse, erfaring og videndeling kobler vi dansk arkitekturtradition med en funktionel og udadvendt vinkel med udgangspunkt i den aktuelle opgave.

 

TILBAGE TIL TOP