DK

Fremtidens arbejdsplads kræver de bedste og mest fleksible rammer for organisationen og den enkelte medarbejder. En af vores kerneydelser er at skabe trivsel på arbejdspladsen, så medarbejderne kan folde sig ud, være mere effektive og skabe gode resultater.

Udfordringerne er mange, når det kommer til at skabe gode arbejdsmiljøer. Behovene spænder ofte bredt – lige fra at skabe den rette balance mellem videndeling og koncentration til indretning af møbler. Hos os omfatter indretningsarkitektur begge dele og alt lige imellem. Vi kan løse alle behov, som vores kunder måtte have, og yder alt fra procesrådgivning og analyser af rum og projekter til indkøb af møbler.

Vores specialiserede indretningsarkitekter har brede kompetencer inden for feltet. Vi hjælper fx virksomheders Facilities Management-afdelinger med at slanke processer og gøre funktionerne nemmere og mere overskuelige at håndtere. Derudover går en vigtig del af vores indretningsydelser på at bistå afdelinger med at skabe trivsel blandt deres medarbejdere.

Fælles for alle projekter er, at vi tager udgangspunkt i hver enkelt kunde og opgave. Brugerinddragelse er en væsentlig del af alle vores opgaver, der sikrer, at behovene hos både ledelse, medarbejdere og andre brugere bliver kilde for udvikling og nytænkning af de fysiske rammer. På baggrund af erfaring og analyse af brugernes behov, bygningsanalyser og observationer af adfærd rådgiver vi og designer et optimalt arbejdsmiljø for den enkelte kunde.

Uanset hvilken opgave vi påtager os, er troværdighed og et stort tillidsholdforhold mellem vores arkitekter og kunder centralt. Vi opererer uafhængigt af leverandørhensyn og tilbyder uvildig, saglig og professionel rådgivning. Vi har altid kundens interesser i tankerne.

 


 

TILBAGE TIL TOP