DK

Vi udfører specialiseret rådgivning i forbindelse med restaurering, istandsættelse, ombygning og transformation af historiske bygninger og miljøer. Med udgangspunkt i en omfattende erfaring, grundigt forarbejde og respekt for eksisterende bygninger udvikler vi sammenhængende løsninger til glæde for de mennesker, der skal bruge dem.

Vores medarbejdere inden for feltet kulturarv har forskellige specialer og kompetencer, hvilket betyder, at vi dækker hele fagets bredde. Vores opgaver spreder sig fra middelalderkirker og slotte, til nyere tids kulturarv med industriens og modernismes huse. Tegnestuens sammensætning af både ældre erfarne og unge visionære kræfter giver et værdifuldt fagligt miljø omkring løsningen af de enkelte opgaver.

Vores arbejde tager altid udgangspunkt i en grundig foranalyse og en værdisætning af den pågældende bygning. I værdisætningen ser vi gennem et dialogorienteret samarbejde med kunden og eventuelt brugerne af bygningen på de dele, der har størst værdi, og dermed hvad der bør tages ekstra meget hensyn til. Værdisætningen er et værktøj, som vi anvender i hver eneste opgave, men analysen og målsætningen foretages og defineres naturligvis ud fra det enkelte projekt. Denne metode gør os i stand til at skabe en komplet forståelse af stedet og dermed i stand til at bevare og videreføre de væsentligste dele af bygningen.

Vores arkitekter er stærkt optagede af materialer, og hvordan forskellige materialer virker i et byggeri. Omhu og omhyggelighed er nøgleord i udvælgelsen af materialer og udgør kernen i at trække et steds historie videre i det nye byggeri.

Udvikling og gennemførelse af projekter i fredede og bevaringsværdige ejendomme foregår altid i nært samarbejde med bygherre, involverede myndigheder og ofte også bidragende fonde. Vi hjælper vores kunder med at få de nødvendige tilladelser og bistår samtidig med at vurdere, hvad der kan lade sig gøre – og hvad der ikke kan lade sig gøre. Vores faglighed og tilgang til de enkelte opgaver sikrer, at krav til nye funktioner, brandsikkerhed, energioptimering, tilgængelighed og komfort indpasses med respekt for husenes individualitet og bevaringsværdier.

 


 

TILBAGE TIL TOP