DK

Vi ser frem til nogle gode dage med muligheder for at netværke, vidensdele og for hyggeligt samvær. Turen er en gylden mulighed for at udbygge vores samarbejde på kryds og tværs af fag, opgaver, områder og landsdele.

 

 

Vi er ERIK

ERIK arkitekter er en tegnestue med mange års erfaring, som gør os i stand til at bygge til fremtiden. Vores enestående sammensætning af kompetencer gør, at vi forstår og imødekommer alle slags behov.

Vores tilgang til arkitektur udspringer af et ønske om at skabe bygninger, man oplever som enkle og funktionelle. Bygninger som kan tåle mange års daglig brug, rum man trives i og ejendomme, man passer på. Arkitektur som stille og roligt bidrager positivt til det omkringliggende samfund. Arkitektur som er værdiskabende for bygherren, socialt ansvarlig og bæredygtig hver dag.

Vi er æstetikere med en stærkt forankret pragmatisme i alt, hvad vi foretager os. Vi er realistiske, kan eksekvere og forstår at holde tidsplaner og budgetter, men altid med hovedet på skrå og hjertet på rette sted.

Vi passer på hinanden i alle sammenhænge, så vi både kan udbygge vores relationer og samtidigt bevare et godt forhold til dem, som bygger vores bygninger, og til dem som bruger dem.

Vi glæder os til at se jer!

 


 

» Hent Program for turen

(sidst opdateret 10.01.2020)

Programmet er vejledende. Der tages forbehold for ændringer.

Programmet for dagene vil blive printet i A3 og hængt op i receptionen på hotellet. Her vil der bl.a. stå tidspunkter og mødested for oplæg.

(I programmet kan du også finde værelsesfordeling og deltagerliste)

 

» Hent Telefonliste over deltagere

(sidst opdateret 10.01.2020)

TIP: Åbn telefonlisten i Adobe Acrobat (App) på din telefon, så kan du klikke direkte på navn og nummer for at ringe op!

 


 

Vejret i Wagrain

» Klik her for at se live webcams fra Wagrain

 


 

Hotel og ski

TILBAGE TIL TOP