DK

Brovst Friplejehjem er placeret på en ca. 19.000 m² stor grund på toppen af de grønne marker mellem Bøge Bakker og Tranumvej. Friplejehjemmet er et fremtidsorienteret hjem bestående af 30 2-rums boliger.

Brovst Friplejehjem placeres på den ca. 19.000 m² store grund på toppen af de grønne marker mellem Bøge Bakker og Tranumvej, med adgang fra ­Stationsvej.

Brovst Friplejehjem er et fremtidsorienteret friplehjem bestående af 30 to-rums boliger. Boligerne er grupperet i tre bo-enheder omkring et fælles opholdsrum og en smuk grøn gårdhave. De tre enheder kobler sig på en centerbygning med fællesfaciliteter. Ved ankomst mødes beboerne af en stor ankomstgård, der er delvist overdækket og udført i et smukt design af sorte betonsten.

De tre bo-enheder strækker sig ud i landskabet mod naturen og den flotte udsigt i en struktur der tillader mest mulig udsigt fra både boliger og det fælles boligareal.

Projektets bebyggede areal udgør 2.350 m², hvoraf bolig­areal 1.320 m², fælles boligareal 800 m², serviceareal 230 m², samt 13 m² skure.

 

Fotos af Francesco Galli

  • Projektperiode 2015 - 2017
  • Omfang 2.350 m²
  • Byggesum 48 mio. kr.
  • Anvendelse Plejeboliger
  • Adresse Stationsvej, Brovst
  • Bygherre Den Selvejende Institution Brovst Friplejehjem
  • Ydelse Totalrådgivning inkl. design projekteringsledelse, byggeledelse og fagtilsyn
  • Arkitekt ERIK arkitekter
  • Landskab ERIK arkitekter
  • Ingeniør Lindgaard Rådgivende Ingeniører
  • Udbudsform Fagentreprise

KONTAKTPERSON:

Jesper Brøndum

Direktør i Aalborg / Partner

T [+45] 4129 3206

jb@erik.dk

TILBAGE TIL TOP