DK

DGI Huset i Aabybro er et sports og fritids hus, med blandt andet fitness, aktivitetslokaler, mødelokaler og café.

Mod vest åbnes facaden med ny hævet hovedindgang og store karnapper, som indeholder fitness, aktivitetslokaler, mødelokaler, café mm. Således opleves vest facaden mod byen, åben og transparent, med visuel forbindelse til DGI-Husets aktiviteter.

Projektet skaber et samlende, indbydende og aktiverende ’fælles gadeforløb’, der binder huset sammen på tværs af eksisterende og fremtidige funktioner, samt åbner det op for brugere fra byen og den nye skole. Der skabes forskellige områder med distinkte funktioner – Torvet, Øen, Pladsen og Klippen, der ud over cafe, lounge, ungdomsklub og pauseophold vil give nye muligheder for en lang række arrangementer, fra foredrag til DGI landsstævne på storskærm.

Energitiltag:
Efterisolering af alle ydervægge samt nye lavenergi vinduer, automatisk styring af lys og varme, vandbesparende sanitet, energi-sparepumper til vand i svømmehal og omklædning samt 3045m² solcellepaneler med årlig ydelse på 384.004kwh

 

  • Projektperiode 2013 -2014
  • Omfang 3.490 m² renovering, 1.115 m2 tilbygning
  • Byggesum 53,4 mio. kr.
  • Anvendelse Sport og fritid
  • Adresse Jens Møllersvej 3, 9440 Aabybro
  • Bygherre Jammerbugt Kommune
  • Ydelse Arkitektrådgivning
  • Arkitekt ERIK arkitekter
  • Landskab ERIK arkitekter
  • Ingeniør MOE AS
  • Udbudsform Indbudte ESCO-konkurrence
  • Entreprenør HP BYG AS
  • Energiklasse ESCO renovering

KONTAKTPERSON:

Camilla Heering

Sundhedschef

T [+45] 6165 5064

che@erik.dk

TILBAGE TIL TOP