DK

Menighedsrådets ønske om mere plads og bedre forhold til kirkens ansatte blev opfyldt da vi tegnede ombygningen og tilbygningen af eksisterende menighedshus.

Vi har tegnet ombygningen og tilbygningen af eksisterende menighedshus. I stueplan er der blevet ombygget 350 m² og på 1. sal er kommet en tilbygning på ca. 250 m², dermed blev menighedsrådets ønske om mere plads og bedre forhold til kirkens ansatte opfyldt.

I stueplan er der blandt andet indrettet nyt stort anretter køkken og i tilknytning til dette et Café og Lounge område, som vil kunne anvendes ved store arrangementer i kirken og mødesalen. Der er opført personlift samt flot trappe til den nye 1. sal med stort ovenlys, som sikre lokalerne masser af dagslys. På 1. sal findes 2 store og lyse konfirmand undervisningslokaler samt et mindre mødelokale, depot og nye toiletfaciliteter.

Hele 1. salen er udvendigt beklædt med kobberplade, som binder den nye bygningen sammen med kirken og mødesalen. Bygningen indeholder desuden også kontorer til kirkens ansatte.

  • Projektperiode 2014- 2015
  • Omfang 600 m²
  • Byggesum 9,7 mio. kr.
  • Anvendelse Menighedshus
  • Adresse Grønlands Torv 6, 9210 Aalborg
  • Bygherre Hans Egedes Kirke Menighedsråd
  • Ydelse Arkitektrådgivning
  • Arkitekt ERIK arkitekter
  • Ingeniør Lindegaard AS
  • Udbudsform Hovedentreprise
  • Entreprenør HP Byg AS
TILBAGE TIL TOP