DK

Det nye videns center Landbo Thy i Thisted er en lys og luftig bygning i 3 plan + kælder, der med store glasfacader og gennemgående altaner, åbner sine to øverste etager ud mod en imponerende udsigt over Thisted Bredning.

Det nye videns center Landbo Thy i Thisted er en lys og luftig bygning i 3 plan + kælder, der med store glasfacader og gennemgående altaner, åbner sine to øverste etager ud mod en imponerende udsigt over Thisted Bredning. Udsigten er tænkt som en del af kontorbyggeriets rumoplevelse, og derfor er planløsningerne disponeret, så udsigten kan opleves fra de fleste af husets 120 arbejdspladser.

Bygningens 3 planer bindes sammen af et centralt og gennemgående triplet højt foyerrum med ovenlys, balkoner, fælles ankomst og reception, fireløbstrappe og elevatorer. Fra foyerrummet er bygningen let at overskue og orientere sig fra.

For at understrege bygningens høje placering i landskabet, er facaderne omkring stueetagen trukket tilbage og udført i gråbrune tegl. Herved er der opnået et tungere og mere lukket udtryk i forhold til facaderne på 1. og 2. etage, som skal fremstå som et skarpskåret hvidpudset skrin med høje slanke aluminiumsvinduer og partiel listebeklædning i cedertræ.

  • Projektperiode 2010
  • Omfang 4.400 m²
  • Byggesum 35 mio. kr
  • Anvendelse Landbrugsrådgivningscenter
  • Adresse Silstrupparken 2, 7700 Thisted
  • Bygherre Videnscenter Thy-Mors IS/v. LandboThy
  • Ydelse Totalrådgivning
  • Arkitekt ERIK arkitekter
  • Landskab ERIK arkitekter
  • Ingeniør Brix & Kamp AS
  • Udbudsform Indbudt arkitektkonkurrence
  • Entreprenør Entreprenør ERLING JENSEN AS
  • Energiklasse BR 10

KONTAKTPERSON:

Zoran Juresa

Arkitekt / RIBA / Partner

T [+45] 2028 0883

zj@erik.dk

TILBAGE TIL TOP