DK

Vi har blandt andet forestået renoveringen af 31 eksisterende ferieboliger med fokus på en langsigtet designløsning, der kunne videreføres i en kommende tilbygning.

Musholm er et ferie- og kursuscenter, der er ejet af Muskelsvindfonden. På Musholm er der ”plads til forskellighed” og fokus på tilgængelighed for alle handicapgrupper. Vi har afholdt workshops med brugergrupper med det formål at prioritere hvilke funktionaliteter, der skal være bærende for indretningen af centret. Efterfølgende har vi forestået renoveringen af 31 eksisterende ferieboliger med fokus på en langsigtet designløsning, der kunne videreføres i en kommende tilbygning. I de eksisterende boliger har vi lagt fokus på at skabe ro i det visuelle indtryk, så den fantastiske udsigt fra boligerne står helt klart frem. Inventar og materialer er valgt ud fra de høje krav til holdbarhed og funktionalitet men samtidig med stor fokus på, at det ikke ligner et plejehjem.

I forbindelse med udvidelse af Musholm med 24 nye boliger og en ny multisal har vi igen været ansvarlig for indretningen. Her har der været fokus på den yngre brugergruppe i valg af moderne og funktionelt inventar, som skaber nogle indbydende og inspirerende rammer. Vi har forestået renovering og nyindretning af mødefaciliteter samt indrettet den nye restaurant.

  • Projektperiode 2012 og 2014-15
  • Anvendelse Ferie-, sport- og konferencecenter med 55 boliger, møderum, restaurant og fællesarealer
  • Adresse Musholmvej 100, 4200 Korsør
  • Bygherre Muskelsvindfonden
  • Ydelse Indretning, masterplan, design af specialinventar, indkøb og koordinering, medarbejdeinvolvering/workshop
  • Interiørarkitekt ERIK arkitekter
  • Udbudsform Underhåndsbud

KONTAKTPERSON:

Gitte Frederiksen Kjølby

Arkitekt / Kompetenceleder, indretning og adfærd

T [+45] 4220 6267

gfk@erik.dk

TILBAGE TIL TOP