DK

Nørresundby Idrætscenter har fået en ny ankomst til centeret i form af et torv, som samler adgangen til de mange faciliteter. Her er det muligt at mødes og få et overblik. Der er bl.a. reception, billetsalg, administration og café. Samt konferencerum, et par mindre sale og udendørs motionscenter.

Nørresundby Idrætscenter er i dag et af Aalborg Kommunes mest udbyggede idrætscentre.

Centeret har udviklet sig med et meget bredt udvalg af faciliteter: Svømmebad med 50 meter bassin, vandland og wellness-faciliteter. To idrætshaller, tennishal og squashbaner. Genoptræningscenter og kursus faciliteter med konferencerum og værelser til overnatning. Restaurant og Café og klubfaciliteter med omklædning og depoter.

Da der i dag er større fokus på velvære og motion samt en øget efterspørgsel på aktive fritidstilbud i vores samfund, ønsker centeret at følge med i denne udvikling og kunne tilbyde moderne faciliteter.

Centeret består af flere mindre enheder med separate indgange. Opgaven gik således ud på skabe en klar infrastruktur, der forbinder de mange aktiviteter fra syd og nord samt inde og ude. Der er løst ved at danne et fælles ankomsttorv, der fungerer som centrets hjerte og administration. Her kan man mødes og få et overblik. Der er reception, billetsalg, administration og café. Samt konferencerum, flere mindre sale og et udendørs motionscenter.

De nye faciliteter har indbygget en høj fleksibilitet, således at rummene kan bruges til mange forskellige formål. Nørresundby Idrætscenter fremstår i dag som et moderne og aktivt sportscenter på højde med de bedste i branchen.

  • Projektperiode 2014
  • Byggesum 18 mio. kr.
  • Adresse Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby
  • Bygherre Nørresundby Idrætscenter og Aalborg Kommune
  • Arkitekt ERIK arkitekter
  • Ingeniør Lindgaard A/S
  • Entreprenør Myhlenberg Byg A/S
TILBAGE TIL TOP