DK

Revision Limfjord er et nyt kontordomicil på Struer havn, og er en moderne fortolkning af de traditionelle sammenbyggede fiskerhuse.

Vi har tegnet et nyt kontordomicil på Struer Havn for de fusionerende revisionsfirmaer Nordvest Revision og Revision Limfjord.

Den nye to-etagers kontorbygning er en moderne fortolkning af de traditionelle sammenbyggede fiskerhuse, og opføres med sort træbeklædning, lysegrå vinduer og sort tagpap. De pyramideformede tage har hver deres indbyggede ovenlyslanterne, der står som en skulpturel og harmonisk afslutning på huset, og som leder tankerne hen på de gamle røgeri-skorsten man engang kunne opleve på Struer havn. Tagene bryder endvidere bygningskroppen op i mindre volumener, og får bygningen til at fremstå mere skalatilpasset i sit nærmiljø. Indvendig opleves bygningen som åben og transparent. Durchsichten, fra trappen fra stueetagen til 1. sal, skaber kontakt og åbenhed mellem etagerne.

Bygningen rummer alle moderne kontorfunktioner, og er disponeret med både åbne og lukkede kontorområder, flere møderum og kantine med udsigt over vandet.

  • Projektperiode 2010
  • Omfang 870 m²
  • Byggesum 14 mio. kr.
  • Anvendelse Kontordomicil, revisionskontor
  • Adresse Ved Fjorden 25, 7600 Struer
  • Bygherre Anpartsselskabet Ved Fjorden 25
  • Ydelse Totalrådgivning
  • Arkitekt ERIK arkitekter
  • Ingeniør Brix & Kamp AS
  • Udbudsform Fagentreprise
  • Energiklasse BR 10

KONTAKTPERSON:

Zoran Juresa

Arkitekt / RIBA / Partner

T [+45] 2028 0883

zj@erik.dk

TILBAGE TIL TOP