DK

Vi har rygende travlt i tilbudsteamet, og kan se af mængden af tilbud der skal afleveres vokser, for hver uge. Vi leder derfor efter dig, som har lyst til at indgå i tilbudsteamet, så vi sammen kan fastholde vores succesrate på ca. 40% vundne tilbud.

Vi har gennem de senere år professionaliseret vores tilbudsorganisation og fremstår i dag knivskarpe med en høj succesrate. Vi har klare roller i tilbudsteamet, der går på tværs af hele ERIK. Vi har et tæt samarbejde med alle afdelinger og den kommende projektbemanding, så vi sikrer, at tilbuddet bliver relevant og nærværende for den kunde, som vi skriver til. Tilbudsteamet tæller i dag forskellige kompetencer, med forskellige ansvarsområder, fra aftaleindgåelse med samarbejdspartnere, udarbejdelse af prækvalifikationsansøgninger, grafisk opsætning og layout samt egentlig tilbudsskrivning. Vi søger en ny kollega, der har lyst til og evner at deltage i både udarbejdelse af strategi og selvfølgelig tilbudsskrivning. Hvis du også kan det grafiske er det et plus, men ikke et must. Hovedparten af din tid, vil du bruge på at skrive tilbud, men det vil være en fordel, hvis du også har nogle faglige kompetencer der kan komme i spil i enkelte projekter. På den måde bevarer du kontakten til faget og kunder og har ”fingeren på pulsen” i forhold til at kunne skrive vindertilbuddene.

Vi tænker og skriver strategisk og forsøger at give bygherren det, som han har brug for – også selvom han/hun ikke selv kan sætte ord på det. At skrive tilbud er en intensiv og dynamisk proces, der kræver tæt samarbejde både internt og med eksterne samarbejdspartnere, med korte leveringssprint.

Vi tilbyder dig mulighed for at komme med på et hold, som er under opbygning, og være en del af en uhøjtidelig og dynamisk organisation, som spiller sammen. Det gælder både internt og eksternt, hvor vi har fokus på dialog og gensidig forståelse og respekt for hinanden. Vi har oplevet en kraftig vækst, under vores nye navn ”ERIK”, og vi fortsætter udviklingen af vores arkitektur og vores arbejdsprocesser. Som medarbejder i ERIK, har du derfor mulighed for at påvirke både de projekter du arbejder på men også måde vi frembringer værdiskabende arkitektur og rådgivning på. Vi håber, at du har lyst til at være med.

 

Jobindholdet:

Vi skriver tilbud indenfor en række forskellige områder, herunder alment boligbyggeri, skoler og daginstitutioner, sundheds- og plejebyggeri, kulturbygger og administrationsbyggeri. Vi er ofte totalrådgiver, men skriver også en stor del af tilbudsteksten, når vi giver tilbud sammen med en totalentreprenør.

Det forventes, at du har en indgående viden om byggeri og processerne bagved. Du skal kunne forstå og skrive gramattisk fejlfrit dansk. Du skal have en god strategisk forståelse og en kreativ evne til at tænke nyt, ligesom du skal have erfaring og god forståelse for byggeri.

Som en del af vores tilbudsteam vil du både skulle bidrage med at skrive tilbud ligesom du vil have et tæt samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere. Du vil ligeledes indgå som en del af projektløsningen, da den hos ERIK starter allerede i denne fase. Din rolle på projekterne vil afhænge af dine kvalifikationer.

Arbejdet med tilbudsskrivning foregår meget sammen på distancen, via. Skype, mail og telefon. Der er mulighed at blive ansat på det kontor, du bor tættest ved. Vi har kontorer i København, Viborg, Aarhus, Aalborg og Odense. Tilbudsteamet er i dag primært forankret i København og Viborg.

 

Vi tilbyder:

  • Arbejdstid: 37 timer/ugen.
  • Arbejdssted på et af vores kontorer.
  • Løn: Efter overenskomst og kvalifikationer.
  • Ansøgningsfrist: 15. oktober, men stillingen ønskes besat snarest muligt, så vi vurderer ansøgningerne løbende og holder løbende samtaler.

 

Personlige kvalifikationer og egenskaber:

Vi lægger vægt på, at du er samarbejdsorienteret og har lyst til at deltage i og bidrage i vores faglige udvikling og dialog, både i tilbudsskrivningen, på projekterne og i sparringen med kollegaerne. Uddannelse er underordnet, såfremt du har de rigtige kompetencer. Det er et must at du har forståelse for og erfaring inden for byggeri.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bitten Munk Warmdahl på mail bmw@erik.dk eller mobil 2883 9728

 

Ansøgning uploades via Elvium på nedenstående link:

 

TILBAGE TIL TOP