DK

Vi er stærkt forankret i vores netværk og lokale markeder med lange relationer i ryggen. Vi er nysgerrige, uformelle, tæt på og altid i øjenhøjde – med hinanden, med vores samarbejdspartnere og med vores kunder.

Kerneværdier

Vores arbejde er baseret på tre grundlæggende kerneværdier:

 

Engagement

Vi bidrager til høj arkitektonisk faglighed, kreativ tænkning og værdiskabelse i opgaveløsningen. Vi bidrager engageret til en fortsat udvikling af ERIK arkitekter og vores kulturværdier ved nysgerrigt at bringe egen og andres viden i spil og dermed udvikle faglighed, projekter og forretning.

 

Relationer

Vi er stærkt forankret i vores netværk og lokale markeder med lange relationer i ryggen. Vi vil fortsat skabe relationer og etablere tillid hos nye og gamle kunder. Vi er nærværende og tager synligt ansvar i løsning af opgaverne samt bidrager til at skabe tillid til ERIK arkitekter.

 

Ordentlighed

Vi vil være en eftertragtet kollega, samarbejdspart og rådgiver. Vi tager ansvar for en højt kvalificeret rammesætning af opgaven og efterfølgende opgaveløsning. Vi leverer den aftale kvalitet inden for det aftalte budget og til den aftalte tid.

 


 

TILBAGE TIL TOP