Restaurant TRIO ligger i de tre øverste etager i Axel Towers, København, og er drevet af folkene bag Michelin-restauranten AOC. Det var essentielt for bygherren og lejer, at arkitekturen og indretningen i de nye rammer skulle understøtte restaurantens værdier og gastronomiske filosofi om, at højne spise- og helhedsoplevelsen ved at ramme så mange af vores sanser som muligt.
Lokalerne fremstod som et bart råhus og ERIK har på baggrund af bygningens karakteristiske organiske arkitektur designet en indretning, baseret på at kombinere ærlige og rå materialer med en forfinet og præcis detaljering.
Restaurantens tre etager er indrettet med et primært restaurationslokale på 10. etage, en cocktailbar på 9. etage, et privat selskabslokale på 8. etage og to produktionskøkkener på hhv. 8. og 10. etage. Herudover er der etableret toiletter, personalerum og et stort ventilationsrum til at servicere både køkkener og restaurantområderne.
Mellem 9. og 10. etage er et stort dobbelthøjt rum, som er forbundet med hinanden via en markant specialdesignet, sort ståltrappe og bred gangbro, der mimer facadens cirkelslag. Øvrige overflader består af poleret beton, sildebensparket på gulvene, stoflofter, grønlige skifersten samt messingdetaljer. Alle overflader i restaurantområderne er holdt i diskrete, grå nuancer for at lede opmærksomheden hen på maden og udsigten.
Omfang
720 m²
Anvendelse
Restaurant
Adresse
Jernbanegade 11, 1608 Kbh. K
Bygherre
ATP Ejendomme med AOC som lejer
Ydelse
Arkitektrådgivning
Samarbejdspartnere
ProCon Danmark Aps